Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση της στο σχόλιο «Έφτασες 60 χρονών, μένοντας άτεκνη»

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση της στο σχόλιο «Έφτασες 60 χρονών, μένοντας άτεκνη»

Διαδικτυακό διάλογο στο Twitter άνοιξε η Ναταλία Γερμανού η οποία με ψυχραιμία απάντησε σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε.

«Ενώ καρπώθηκες όλα τα προνόμια ως κόρη του πατέρα σου, έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία έκοψες τη γενεαλογική του γραμμή. Ακόμη πιο ξεδιάντροπα, μέσω της TV, προβάλλεις στο έθνος το προσωπικό σου ναυάγιο προωθώντας φεμινισμό και αντιρατσισμό. Ντροπή σου!», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.