Η πολιτεία τιμά τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού - Τι ανέφεραν Κασουλίδης και Πελεκάνος στο Twitter

Η πολιτεία τιμά τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού - Τι ανέφεραν Κασουλίδης και Πελεκάνος στο Twitter

Η πολιτεία τιμά τη μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, ανέφεραν σε αναρτήσεις τους στο Twitter ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, και ο Κυβερνητκός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας των δύο ανδρών τον Αύγουστο του 1996.

«Τιμούμε τη μνήμη των ηρωομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού που έπεσαν θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας και του ακραίου εξτρεμισμού. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας», ήταν το μήνυμα του κ. Κασουλίδη. Από την πλευρά του ο κ. Πελεκάνος έγραψε πως «μνημονεύουμε και τιμούμε σήμερα τον ηρώομάρτυρα Τάσο Ισαάκ. Απέδειξε με τη θυσία του πως ο Κυπριακός Ελληνισμός δεν θα παραδοθεί. Έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα αποδεικνύοντας πως η γενιά μας ακολουθεί τις αρχές και τις αξίες ηρώων από το ένδοξο μας παρελθόν».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE