Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Νέου Χωριού

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Νέου Χωριού

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Πέμπτη11 Αυγούστου, 2022 και ώρα 12:35, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή «Κουρουλλάς» της κοινότητας Νέου Χωριού, στην Επαρχία Πάφου.

Λόγω της άμεσης επέμβασης δυνάμεων πυρόσβεσης, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:15,αφού κατέκαψε ενάμιση δεκάριο με χαμηλή άγρια βλάστηση, αραιά χαρουπόδεντρα και ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν δεκατέσσερα (14) άτομα του Τμήματος Δασών, με τρία πυροσβεστικά οχήματα, δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα και τέσσερα άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου με δύο οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE