Πήγαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο Πάφου - Χειροπέδες σε δύο άτομα

Πήγαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από το αεροδρόμιο Πάφου - Χειροπέδες σε δύο άτομα

Δύο υποθέσεις πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με τις συλλήψεις δύο προσώπων ηλικίας 22 και 28 ετών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το πρωί ένα πρόσωπο παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να ταξιδέψει στην Γερμανία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, αυτός παρουσίασε Ολλανδικό δελτίο ταυτότητας και διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που απεικονίζονταν στη διαβατήριο ήταν διαφορετικό από το πρόσωπο που το παρουσίασε. Ανακρινόμενος ομολόγησε ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο και συγκεκριμένα ότι κατάγεται από Κάμπια και είναι ηλικίας 22 ετών. Ακολούθως ο 22χρονος συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση την Τρίτη το απόγευμα ένα πρόσωπο παρουσιάστηκε στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες παρουσιάζοντας γαλλικό διαβατήριο. Το πρόσωπο και σ’ αυτή την περίπτωση που απεικονίζονταν στην φωτογραφία ήταν διαφορετικό απ’ αυτό που την παρουσίασε. Αυτός ομολόγησε τα πραγματικά του στοιχεία ότι κατάγεται από Κόνγκο και είναι ηλικίας 28 ετών. Αναμένεται να κατηγορηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.