Αυτό σίγουρα δεν το ξανακούσατε! 77χρονη έδινε 15.000 ευρώ σε αστυνομικό για να την... κάνει 10 χρόνια νεότερη

Αυτό σίγουρα δεν το ξανακούσατε! 77χρονη έδινε 15.000 ευρώ σε αστυνομικό για να την... κάνει 10 χρόνια νεότερη

Για γέλια και για κλάματα ήτα αυτό που έζησαν αστυνομικοί στο ΑΤ Καλύμνου όταν μία κυρία πήγε για να εκδώσει νέα ταυτότητα με πλαστά πιστοποιητικά που την... έκαναν 10 χρόνια νεότερη.

Συγκεκριμένα 77χρονη ελληνογαλλίδα κάτοικος Καλύμνου συνελήφθη για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού με σκοπό να εκδώσει δελτίο ταυτότητας. Η 77χρονη μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και προσκόμισε πλαστό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ψευδή στοιχεία γέννησης από το οποίο είχαν ...αφαιρεθεί δέκα χρόνια.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων της, προσέφερε σε αστυνομικό του γραφείου έκδοσης ταυτοτήτων το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Η συλληφθείσα οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την περίπτωση η 77χρονη να σκόπευε να χρησιμοποιήσει την πλαστή ταυτότητα για συνταξιοδοτικούς λόγους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE