Σε 64 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Οι 34 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

Σε 64 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Οι 34 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

Επιχείρηση διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου για την πρόληψη της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας και άλλων τροχαίων δυστυχημάτων στο πλαίσιο της οποίας τριάντα τέσσερις οδηγοί από τις εξήντα τέσσερις καταγγελίες οδηγούσαν στην Πάφο με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα μέλη της ΑΔΕ Πάφου με επικεφαλής αξιωματικό διενήργησαν ευρείας έκτασης επιχείρηση στην περιοχή της επαρχίας Πάφου που αφορούσε πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων και ορίου ταχύτητας.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου στο πλαίσιο της επιχείρησης, έγιναν 64 τροχαίες καταγγελίες, οι 34 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και οι υπόλοιπες άλλης φύσεως τροχαία αδικήματα.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν, είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE