Τον έχετε δει; Είναι ο Ανδρέας Δρουσιώτης από την Λεμεσό και εξαφανίστηκε τον Μάρτιο

Τον έχετε δει; Είναι ο Ανδρέας Δρουσιώτης από την Λεμεσό και εξαφανίστηκε τον Μάρτιο

Ελλείπει από την κατοικία του ο Ανδρέας Δρουσιώτης, 52 χρόνων από τη Λεμεσό.

Ο Δρουσιώτης, οποίος λείπει από την κατοικία του, από τις 26 Μαρτίου, 2015, περιγράφεται ως παχουλός, με γκρίζα μαλλιά, μελαχρινός, με γαλάζια μάτια και είναι ύψους 1,70μ περίπου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τα τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης στους αριθμούς 112 και 199.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE