Ταγίπ Ερντογάν: Αύριο στέλνουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας, το Αμπντουλχαμίτ Χαν

Ταγίπ Ερντογάν: Αύριο στέλνουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας,  το Αμπντουλχαμίτ Χαν

Αύριο στέλνουμε το Αμπντουλχαμίτ Χαν, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν επέτρεψαν και ούτε και θα επιτρέψουν από εδώ και πέρα να γίνουν εργασίες στα δικά τους πεδία δικαιοδοσίας, κατά την έκφρασή του, χωρίς τη συμμετοχή της Τουρκίας.

Σε ομιλία του στη Σύνοδο των Πρέσβεων στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε «εργαζόμαστε επίσης για την εδραίωση σταθερότητας, συνεργασίας και ευημερίας στα Βαλκάνια, με τα οποία έχουμε βαθείς δεσμούς. Ενεργούμε με τον ίδιο στόχο στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα».

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε «αύριο, θα αποστείλουμε το τέταρτο γεωτρύπανό μας, που ονομάζεται Αμπντουλχαμίτ Χαν, με τεχνολογία νέας γενιάς, από το λιμάνι Τασουτσού της Μερσίνης. Μέχρι σήμερα δεν επιτρέψαμε να γίνει καμιά εργασία στα πεδία αρμοδιότητάς μας χωρίς εμάς, ούτε και θα επιτρέψουμε από δω και τώρα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE