Πελεκάνος: «Ξεπέρασε τον εαυτό του το ΑΚΕΛ - Προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα»

Πελεκάνος: «Ξεπέρασε τον εαυτό του το ΑΚΕΛ - Προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ έδωσε σήμερα (08/08), με γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, αναφορικά με τις νέες αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Πελεκάνος, «είναι απαράδεκτο να διασυνδέεται η χώρα μας ή να αποδίδεται στην Κυβέρνηση οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη δραστηριότητα εταιρειών που εδρεύουν σε άλλες χώρες και οι οποίες ασχολούνται με υψηλής τεχνολογίας λογισμικά».

«Με τη σημερινή του παρέμβαση το ΑΚΕΛ έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα, προκειμένου να αποδώσει ευθύνες στην Κυβέρνηση», κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ ανέφερε πως, «Η σημερινή σιωπή της κυβέρνησης και του Συναγερμού είναι εκκωφαντική. Το ΑΚΕΛ διαμηνύει ξανά ότι η ομερτά γύρω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πρέπει να σπάσει και η προκλητική ατιμωρησία πρέπει να τερματιστεί. Ο κυπριακός λαός δεν θέλει να είναι η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για δράση διεθνών κατασκοπευτικών δικτύων και παράνομων μηχανισμών μαζικών υποκλοπών και παρακολουθήσεων».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE