Άγιο είχε άτομο που παγιδεύτηκε σε φρεάτιο - Εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άγιο είχε άτομο που παγιδεύτηκε σε φρεάτιο - Εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άτομο που παγιδεύτηκε σε φρεάτιο (υπονόμου ΣΑΛΑ) στη Λεμεσό, και συγκεκριμένα στον Αγ. Αθανάσιο, διέσωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η Υπηρεσία δέχθηκε κλήση σήμερα στις 11:13 το πρωί.

«Το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και αποπροσανατολισμένο. Χρειάστηκε να κατεβάσουμε πυροσβέστες σε τρία διαφορετικά φρεάτια μέχρι που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε με ασφάλεια. Το άτομο έφερε εκδορές και ακολούθως παραδόθηκε στην Αστυνομία και στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων όπου διαμετακομίστικε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού», δήλωσε ο κ. Κεττής.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτομο βρέθηκε στο φρεάτιο διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE