Ετοιμάζει μήνυση ο Γκλέτσος εναντίον Βαρουφάκη

Ετοιμάζει μήνυση ο Γκλέτσος εναντίον Βαρουφάκη

Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ετοιμάζεται να καταθέσει ο πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Οπως ο ίδιος δήλωσε στον Alpha, ο κ. Βαρουφάκης ευθύνεται για την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός λαός.

«Η "Τελεία" θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δύσκολη θέση που μας έφερε», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.

Η μήνυση θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και θα ζητηθεί η υποστήριξη τόσο του κόσμου όσο και φορέων με υπογραφή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.