Η κοντή από το «Παρά Πέντε» με σέξι μπικίνι και τέλειες αναλογίες

Η κοντή από το «Παρά Πέντε» με σέξι μπικίνι και τέλειες αναλογίες

Η Κατερίνα Θεοχάρη αποφάσισε να ταράξει για καλά τα λιμνάζοντα ύδατα του διαδικτύου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Και αυτό καθώς δημοσίευσε φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι μέσα στη θάλασσα και δεν αφήνει κανένα – ανδρικό και μη – βλέμμα ασυγκίνητο.

Οι χαλαρές διακοπές στις Κυκλάδες

Στην μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Θεοχάρη, μαζί με τις αγαπημένες της φίλες προκειμένου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Μάλιστα, η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως… κοντή πριν 15 χρόνια στη θρυλική σειρά «Στο παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, δεν σταματά να μοιράζεται πλήθος από στιγμιότυπα στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Θεοχάρη ανέβασε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την παραλία, που είναι μαυρισμένη με μακριά μαλλιά και με σέξι μαγιό.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ποζάρει με νάζι και κέφι φορώντας το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι μέσα στη θάλασσα και δεν αφήνει κανένα βλέμμα ασυγκίνητο.

Δεν αποκάλυψε βέβαια σε ποιον ποζάρει!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE