Η κοντή από το «Παρά Πέντε» με σέξι μπικίνι και τέλειες αναλογίες

Η κοντή από το «Παρά Πέντε» με σέξι μπικίνι και τέλειες αναλογίες

Η Κατερίνα Θεοχάρη αποφάσισε να ταράξει για καλά τα λιμνάζοντα ύδατα του διαδικτύου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Και αυτό καθώς δημοσίευσε φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι μέσα στη θάλασσα και δεν αφήνει κανένα – ανδρικό και μη – βλέμμα ασυγκίνητο.

Οι χαλαρές διακοπές στις Κυκλάδες

Στην μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Θεοχάρη, μαζί με τις αγαπημένες της φίλες προκειμένου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Μάλιστα, η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως… κοντή πριν 15 χρόνια στη θρυλική σειρά «Στο παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, δεν σταματά να μοιράζεται πλήθος από στιγμιότυπα στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Θεοχάρη ανέβασε ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την παραλία, που είναι μαυρισμένη με μακριά μαλλιά και με σέξι μαγιό.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ποζάρει με νάζι και κέφι φορώντας το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι μέσα στη θάλασσα και δεν αφήνει κανένα βλέμμα ασυγκίνητο.

Δεν αποκάλυψε βέβαια σε ποιον ποζάρει!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE