Σύλληψη πέντε προσώπων - Δούλευαν παράνομα στην Αγία Νάπα

Σύλληψη πέντε προσώπων - Δούλευαν παράνομα στην Αγία Νάπα

Τέσσερις νέες υποθέσεις παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν περιπολίες και έρευνες σε δρόμους και υποστατικά στην Αγία Νάπα, εντόπισαν πέντε υπηκόους τρίτων χωρών, να εργάζονται χωρίς σχετική άδεια σε τέσσερα νυχτερινά κέντρα της περιοχής.

Τα πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης. Οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Εναντίον των τεσσάρων εργοδοτών τους, διερευνώνται υποθέσεις παράνομης εργοδότησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Οι θεσμοθετημένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε κάθε περίπτωση, ίσχυσαν και στους διορισμούς των νέων γενικών διευθυντών των υπουργείων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι την πολιτική κατεύθυνση προσδιορίζει ο πολιτικός προϊστάμενος κάθε υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE