Τρίκαλα: Παππούς που πήγε να μαζέψει ρίγανη και χάθηκε, βρέθηκε σώος σε γκρεμό

Τρίκαλα: Παππούς που πήγε να μαζέψει ρίγανη και χάθηκε, βρέθηκε σώος σε γκρεμό

Στα Τρίκαλα έψαχναν για 24 ώρες έναν 86χρονο που χάθηκε όταν πήγε να μαζέψει ρίγανη. Ευτυχώς, ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε σώος σε γκρεμό 40 μέτρων!

Ύστερα από τις αναζητήσεις των αρχών στα Τρίκαλα, ο παππούς εντοπίστηκε να κρατιέται από ένα κλαδί σε έναν γκρεμό βάθους 40 μέτρων. Παρέμεινε εκεί εγκλωβισμένος για 24 ολόκληρες ώρες – σημειώνει το trikalavoice.gr – όταν εθελοντές της ΕΟΔ κατέβηκαν στο σημείο και τον ανέσυραν.
Προληπτικά ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης Τρικάλων και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, στις οποίες διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 86χρονος έφυγε από το σπίτι του στο χωριό Παχτούρι το πρωί της Παρασκευής (07.08.2022), για να πάει να μαζέψει ρίγανη, αλλά βρέθηκε στον γκρεμό!

Καθώς δεν επέστρεψε, δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην αστυνομία, αλλά, τέλος καλό, όλα καλά.

Πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.