Κρήτη: Νοικιάζουν σε τουρίστες ακόμα και… ταράτσα πολυκατοικίας

Κρήτη: Νοικιάζουν σε τουρίστες ακόμα και… ταράτσα πολυκατοικίας

Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί οργή. Συγκεκριμένα, τυχοδιώκτες στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι και νοικιάζουν ακόμα και ταράτσες.

Ο Κ. Δερβιζιώτης σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων μίλησε για τα έσοδα της χώρας από τον τουρισμό αλλά και το ανεξέλεγκτο θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, του έστειλαν φωτογραφία με σκηνή τοποθετημένη στην ταράτσα πολυκατοικίας του Ηρακλείου, την οποία και ενοικιάζουν!

Ο κ. Δερβιζιώτης ανέφερε πως δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, γεγονός που αδικεί τους νόμιμους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται έλεγχοι από την ΑΑΔΕ, δεν έχει λυθεί ακόμα πλήρως το πρόβλημα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE