Διακοπές παρέα για Ζέτα Μακρυπούλια για Νίκο Μουτσινά - «Αγαπώ την γκρίνια του»

Διακοπές παρέα για Ζέτα Μακρυπούλια για Νίκο Μουτσινά - «Αγαπώ την γκρίνια του»

«Καλοκαίρι και φίλοι» γράφει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ένα όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ θέλησε η Ζέτα Μακρυπούλια να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις κοινές διακοπές με τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Μουτσινά. Σε αυτό παρακολουθούμε τους δυο παρουσιαστούς πιο χαρούμενους και ήρεμους από ποτέ.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε δροσερές εικόνες συνοδευόμενες από ένα τρυφερό κείμενο.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ. Ζέτα Μακρυπούλία. «Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί! Καλοκαίρι και φίλοι».

Καλοκαίρι για… δυο λοιπόν μας λένε η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουσινάς μέσα από τα social media!

Δείτε την ανάρτηση εδώ.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE