Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο ελληνικό νοσοκομείο «Βαλουκλή» της Κωνσταντινούπολης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο ελληνικό νοσοκομείο «Βαλουκλή» της Κωνσταντινούπολης

Γύρω στις 14.20 η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ελληνικό νοσοκομείο «Βαλουκλή» της Κωνσταντινούπολης ετέθη υπό έλεγχο, αφού, όμως κατέστρεψε την οροφή του ιστορικού κτηρίου.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν χερσαίες πυροσβεστικές δυνάμεις και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Ασθενείς του νοσοκομείου είχαν απομακρυνθεί και μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία της Πόλης.

Από την πτέργυγα του γηροκομείο απομακρύνθηκαν, σύμφωνα με το «CNN Türk» 104 άτομα.

Οπως μεταδίδεται από ΜΜΕ, η πυρκαγιά ενδέχεται να προκλήθηκε από πρόβλημα που εκδηλώθηκε στο σύστημα ηλεκτροδότησης του νοσοκομείου. Ο Νομάρχης Αλί Γερλίκαγια δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες και ότι μετά την κατάσβεση το τουρκικό κράτος θα προχωρήσει στην ανακαίνιση του νοσοκομείου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE