Άφαντος παραμένει 38χρονος - Τον ψάχνουν για υπόθεση απειλών από τον Μάιο - Δείτε φωτογραφία

Άφαντος παραμένει 38χρονος - Τον ψάχνουν για υπόθεση απειλών από τον Μάιο - Δείτε φωτογραφία

Εξακολουθεί να καταζητείται 38χρονος.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΡΑΜΙ ΝΤΕΜΛΟΖ, 38 ετών, κάτοικο Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλών, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 22 Μαΐου 2022, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE