Τρία στα τρία… μηδέν παθητικό με τον νεαρό στόπερ – Θέλει και το… ΔΕΙΧΝΕΙ ο Ευσταθίου

Τρία στα τρία… μηδέν παθητικό με τον νεαρό στόπερ – Θέλει και το… ΔΕΙΧΝΕΙ ο Ευσταθίου

Ένας εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετέχει σε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ είναι ο Χρίστος Ευσταθίου.

Από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που περνάνε από το μικροσκόπιο του προπονητή της Λεμεσιανής ομάδας, Χόρχε Σίλας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE