Άκουσε την ποινή της η 52χρονη που παρέσυρε στον θάνατο ηλικιωμένη στον Κόρνο

Άκουσε την ποινή της η 52χρονη που παρέσυρε στον θάνατο ηλικιωμένη στον Κόρνο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταδίκασε σήμερα 52χρονη σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, σε έξι βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού σε 18 μήνες μετά την αποφυλάκιση, αφού την έκρινε ένοχη σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανάτου λόγω απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Επίσης, της επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, στις 11 Ιουλίου, 2019 γύρω στις 9.40μ.μ., ενώ η 52χρονη οδηγούσε το όχημα της στον παλαιό δρόμο Κόρνου - Κοφίνου, παρά το ξωκλήσι Αγίου Ευφημιανού, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 68χρονη.

Η 52χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 47μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE