Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη γέφυρα Γιαλιά

Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη γέφυρα Γιαλιά

Από τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου μέχρι και την Πέμπτη, 11 Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού (Α1) στην Επαρχία Λευκωσίας, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των αρμών συστολής/διαστολής στη γέφυρα του ποταμού Γιαλιά και προς τούτο το έρεισμα και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας πριν και μετά τη γέφυρα του Γιαλιά στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό θα είναι κλειστή για περίπου 400μ. και η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω των δυο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας.

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE