'Εκλεβαν ρεύμα απο τα κοινόχρηστα με πατέντα - Υπό κράτηση δυο πρόσωπα

'Εκλεβαν ρεύμα απο τα κοινόχρηστα με πατέντα - Υπό κράτηση δυο πρόσωπα

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη, μεταξύ των ωρών 19:15 και 20:15, μέλη της ΑΔΕ Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα και εντόπισαν σε συγκεκριμένο διαμέρισμα ότι καλώδιο της ηλεκτρικής είχε συνδεθεί με το κουτί της ηλεκτρικής που βρίσκεται στο διάδρομο και το οποίο κατέληγε εντός του διαμερίσματος.

Λειτουργός της ΑΗΚ επισκέφτηκε τη σκηνή και διαπιστώθηκε το αδίκημα της οικειοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως διαφάνηκε, στο διαμέρισμα διέμεναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 23 και 35 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.