Επ. Οικονομικών : Σύγκλιση απόψεων για μεταφορά προσωπικού από ΧΑΚ σε Επ.Κεφαλαιαγοράς

Επ. Οικονομικών : Σύγκλιση απόψεων για μεταφορά προσωπικού από ΧΑΚ σε Επ.Κεφαλαιαγοράς

Σύγκλιση απόψεων επιτεύχθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών σε ό,τι αφορά νομοσχέδιο που προνοεί τη δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού από το ΧΑΚ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όπως δήλωσε ο Προεδρεύων της Επιτροπής Άγγελος Βότσης, τη Δευτέρα.

«Συζητήσαμε το θέμα της δυνατότητας μεταφοράς προσωπικού του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου», είπε ο κ. Βότσης σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία.

Πρόσθεσε ότι «έχουν επέλθει κάποιες τροπολογίες στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο που ήταν ενώπιον μας από την Κυβέρνηση, οι οποίες φαίνεται να  φέρνουν κοντά όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και να υπάρχει σύγκλιση απόψεων ώστε την Πέμπτη να ψηφιστεί σε νόμο αυτή η δυνατότητα».

Εξήγησε ότι «υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και φαίνεται ότι υπάρχει και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση από τους υπαλλήλους του Χρηματιστηρίου».

Συμπλήρωσε ότι η αλλαγή που έχει γίνει αφορά η μεταφορά αυτή να τυγχάνει την έγκριση του Συμβουλίου της Επιτροπής του ΧΑΚ.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE