Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Έρχιουρμαν αναφέρει ότι εδώ και μήνες οι παραγωγοί γάλακτος και χαλλουμιού στις ελεύθερες περιοχές συζητούν και λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές στην ποσόστωση του χαλλουμιού ως ΠΟΠ.
«Δεν εμπλεκόμαστε σε αυτές τις διαδικασίες. Το τ/κ βιομηχανικό επιμελητήριο και οι Τ/κ παραγωγοί χαλλουμιού ανακοίνωσαν ότι προβληματίζονται για αυτή την εξέλιξη», πρόσθεσε.
«Ποια είναι λοιπόν η θέση των "αποτελεσματικών και εξουσιοδοτημένων αρχών" μας; Προβληματίζονται; Εάν αισθάνονται άβολα, ποιες πρωτοβουλίες έχουν λάβει; Ή μήπως πιστεύουν ότι "με κάποιο τρόπο οι Ελληνοκύπριοι θα υπερασπιστούν και τα δικά μας δικαιώματα;"», προσθέτει.
Ο κ. Έρχιουρμαν επέκρινε την τ/κ ηγεσία για τη στάση της στο όλο ζήτημα και πρόσθεσε ότι η λύση των δυο κρατών δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Τ/κ.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις