Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει ακτοπλοϊκή σύνδεση από την Τουρκία προς το κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου, γράφει σήμερα (02/08) η Κίπρις.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Δήμου της Αλεξανδρέττας αναφέρει ότι το πλοίο Πιαλέ Πασάς θα εκτελεί κάθε Παρασκευή στις 11 π.μ το δρομολόγιο Αρσούζ- Αμμόχωστος και κάθε Κυριακή στις 23:45 Αμμόχωστος- Αρσούζ. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 4,5-5 ώρες και τα ναύλα θα κυμαίνονται το κανονικό 850 και 650 τουρκικές λίρες το μειωμένο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE