Σύμφωνα με νεότερες οι πληροφορίες και οι δυο κατηγορήθηκαν γραπτώς και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ να σημειωθεί πώς ο δρόμος που είχε κλείσει λόγω της διαμαρτυρίας των πολιτών έχει ανοίξει, ενώ στο σημείο παραμένει ακόμη ένας μικρός αριθμός διαδηλωτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση στο Μιτσερό: «Βάλλετε τα μαζί μας ρε;» - «Ντροπή σας» - Δείτε βίντεο
Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί, σήμερα Τρίτη (02/08), όταν μεγάλος αριθμός Αστυνομικών πήγε στην περιοχή με τον εκσκαφέα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Χειροπέδες με το καλημέρα στους Κοινοτάρχες Μιτσερού και Αγροκηπιάς - Επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες εκσκαφέα
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Κρατικό Ραδιόφωνο το πρωί, τους φέρθηκαν σαν να ήταν τρομοκράτες, ενώ συμπλήρωσε αναφέροντας ότι στις 06:30 υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας από κατοίκους της περιοχής, ωστόσο τόνισε πως οι Αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους.