Με ρόπαλο και δύο μαχαίρια έκανε βόλτες 61χρονος - Θετικός και στο νάρκοτεστ

Με ρόπαλο και δύο μαχαίρια έκανε βόλτες 61χρονος - Θετικός και στο νάρκοτεστ

Στην σύλληψη εντός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχή επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας καθώς και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την 1.8.22 στις 19:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 61χρονο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σιδερένιο ρόπαλο και δύο πτυσσόμενα μαχαίρια.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για παράνομη κατοχή επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορία. Επίσης σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε εντοπίστηκε θετικός. Δεύτερο δείγμα που λήφθηκε θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE