Ιωάννα Μαλέσκου: Ζαλίζει όλο τον πληθυσμό με το μπικίνι της στην παραλία - Δείτε φωτογραφία

Ιωάννα Μαλέσκου: Ζαλίζει όλο τον πληθυσμό με το μπικίνι της στην παραλία - Δείτε φωτογραφία

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται στιγμές από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και ανεβάζει φωτογραφίες τόσο με τα αγαπημένα της σκυλάκια, όσο και με τα μπικίνι της από την παραλία.

Η ίδια πόζαρε στον φακό χωρίς φίλτρα και ρετούς και μπορεί κανείς να διακρίνει το πόσο γυμνασμένο είναι το σώμα της.

Η παρουσιάστρια που φέτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ εκτός από τη γυμναστική που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Σε συνέντευξή της στο «Hello» είχε αποκαλύψει τα διατροφικά της μυστικά και το αγαπημένο της πιάτο.

«Οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες και υγιεινές. Αγαπημένο μου μενού είναι τα σπιτικά μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς, κράνμπερι, σύκο και dressing balsamico», είχε πει για ένα από τα αγαπημένα της φαγητά.

Μιλώντας για το διατροφικό της πλάνο λέει: «Προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία. Δεν έχω πλέον τη χρονική άνεση να είμαι τόσο αυστηρή με τη διατροφή και την άσκηση, όμως έχω φροντίσει να διαμορφώσω στο σπίτι μου δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram της

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE