Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

(15:42) Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 01 Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της, στον αυτοκ/δρομο Λ/σίας – Λ/σού, προς Λ/σό, μετά την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη,λόγω οδικής σύγκρουσης, με ενεχόμενα 3 οχήματα, έχει κλείσει προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή, παρατηρείται πυκνή κίνηση. Οδηγοί προσεκτικοί,χαμηλές ταχύτητες,αποστάσεις ασφαλείας.

(16:01) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος, o αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μετά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE