Απειλούσε να σκοτώσει συγγενικό του πρόσωπο για ένα οικόπεδο – Χειροπέδες σε 36χρονο

Απειλούσε να σκοτώσει συγγενικό του πρόσωπο για ένα οικόπεδο – Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη ενός 36χρονου, που απειλούσε συγγενικό του πρόσωπο προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, 36χρονος μετέβη χθες Κυριακή (31/07) στην οικία συγγενικού του προσώπου ετών 67 και απειλούσε τη σύζυγό του πως θα τον σκοτώσει, εάν αυτός δεν μεταβίβαζε οικόπεδο στην μητέρα του.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο μέρος και πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Να σημειωθεί πως η μητέρα του 36χρονου είχε ενημερώσει τον 67χρονο πως ο γιος της πηγαίνει προς το σπίτι του με απειλητικές διαθέσεις.

Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και απαίτηση περιουσίας με απειλές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE