Κρήτη: Αρπαγή 7χρονου σε ξενοδοχείο – Εργαζόμενη το έκλεισε στο δωμάτιο της

Κρήτη: Αρπαγή 7χρονου σε ξενοδοχείο – Εργαζόμενη το έκλεισε στο δωμάτιο της

Πανικός επικράτησε σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, σήμερα το πρωί, μετά την εξαφάνιση ανήλικου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν εργαζόμενη του ξενοδοχείου άρπαξε ένα αγόρι 7 ετών ελληνικής καταγωγής και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το μετέφερε μέσα στο δωμάτιο της, σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου το έκλεισε.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι έλληνες γονείς του παιδιού το αναζητούσαν έντρομοι δίχως αποτέλεσμα. Ωστόσο έπειτα από περίπου μία ώρα ομηρίας ο μικρός κατόρθωσε να αποδράσει από το δωμάτιο της αλλοδαπής εργαζόμενης και να καλέσει σε βοήθεια.

Πλέον αστυνομικοί συνέλαβαν την εργαζόμενη ενώ διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αρπαγή του παιδιού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.