Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

(17:33) Καραμπόλα με τρία οχήματα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας, παρά την έξοδο του Τσερίου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Λευκωσία. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

(18:25) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου. 

Η τροχαία κίνηση στην περιοχή είναι πυκνή γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.  

Από το τροχαίο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE