Γύρισαν την πλάτη στη θάλασσα και πήγαν εξοχή - Πλήθος κόσμου στα ορεινά - Φωτογραφίες

Γύρισαν την πλάτη στη θάλασσα και πήγαν εξοχή - Πλήθος κόσμου στα ορεινά - Φωτογραφίες

Τις ορεινές περιοχές της Κύπρου τίμησαν σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου, πολλοί Κύπριοι οι οποίοι προτίμησαν να περάσουν όμορφα την μέρα τους, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και ψήνοντας σούβλα με τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από τον κατασκηνωτικό χώρο των Πλατανιών, πλήθος κόσμου βρίσκεται στην περιοχή και ετοιμάζονται να διασκεδάσουν με την παρέα τους. 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE