Μπιγιονσέ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Μπιγιονσέ: Κατηγορείται ότι έκλεψε τραγούδι για το νέο της άλμπουμ «Renaissance»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kelis κατηγορεί την Μπιγιονσέ για «κλοπή», υποστηρίζοντας ότι η σούπερ σταρ δεν έχει «ακεραιότητα» ή «ψυχή», μιας και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της ίδιας χωρίς την έγκρισή της.

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ «Renaissance» κυκλοφόρησε προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της τραγουδίστριας η οποία απείχε από τη διασκογραφία για έξι ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο τα ευχάριστα νέα είχαν και μία δυσάρεστη ανταπόκριση από της Kelis.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE