Αυτός ο CEO βγάζει για φαγητό τους υποψήφιους εργαζόμενους πριν τους προσλάβει - Ποιος ο λόγος

Αυτός ο CEO βγάζει για φαγητό τους υποψήφιους εργαζόμενους πριν τους προσλάβει - Ποιος ο λόγος

Ο Γκονζάλο Μπρούχο, διευθύνων σύμβουλος της Interbrand, αποκάλυψε μιλώντας πρόσφατα στο CNCB, τα βασικά στοιχεία που αναζητά σε έναν υποψήφιο προκειμένου να τον προσλάβει στην ομάδα του.

«Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ποικιλόμορφη ομάδα. Η διαφορετικότητα είναι σημαντική για την επιτυχία», αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Μπρούχο.

Ο γνωστός Ceo δηλώνει μάλιστα, πως το πιο σημαντικό είναι τα άτομα τα οποία θα πλαισιώσουν μια ομάδα να έχουν πραγματική χημεία μεταξύ τους. Αυτό μάλιστα, είναι κατά την άποψή του, ακόμη πιο σημαντικό από τις σπουδές και την εργασιακή εμπειρία των υποψηφίων.

Προκειμένου ωστόσο, οι εργοδότες να είναι σίγουροι πως οι υποψήφιοι θα ταιριάξουν πράγματι, με την υπόλοιπη ομάδα, προτείνει στους εργοδότες να «περνούν ποιοτικό χρόνο» με τους υποψηφίους προτού τους προσλάβουν. Μία καλή ιδέα παραδείγματος χάρη, είναι να βγαίνουν όλοι μαζί για φαγητό. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι φιλοδοξίες των υποψηφίων ευθυγραμμίζονται με τις αντίστοιχες της υπόλοιπης ομάδας καθώς και της εκάστοτε επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: newmoney

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE