Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Πάφο - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Πάφο - Δείτε φωτογραφία

Τα στοιχεία και φωτογραφία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην Πάφο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Jeremie Opango Omelola, ημερομηνία γέννησης 13/04/2005, από το Κονγκό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 29 Ιουλίου, 2022, ελλείπει από τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά, σγουρά, μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.