Καταγγέλθηκαν πολίτες που δεν φορούσαν μάσκες σε φούρνους και περίπτερα στη Λευκωσία

Καταγγέλθηκαν πολίτες που δεν φορούσαν μάσκες σε φούρνους και περίπτερα στη Λευκωσία

Η Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους σε παγκύπρια βάση, για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Στο πλαίσιο των ελέγχων το τελευταίο 24ωρο (6π.μ. της Πέμπτης 28/07/2022 – 6π.μ. Παρασκευή 29/07/2022) διενεργήθηκαν παγκύπρια 621 έλεγχοι, για χρήση προστατευτικής μάσκας, όπου προέκυψαν έντεκα καταγγελίες πολιτών.

Οι καταγγελίες αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε υποστατικά (φούρνοι/αρτοποιεία/περίπτερα), στη Λευκωσία.

Υπενθυμίζουμε ότι την ευθύνη για τη χρήση της προστατευτικής μάσκας την έχει ο κάθε πολίτης ξεχωριστά και η Αστυνομία προβαίνει σε ελέγχους για την εφαρμογή των Διαταγμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE