Σουλτς- Θέλουμε ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις από την Ελλάδα

Σουλτς- Θέλουμε ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις από την Ελλάδα

H Ελλάδα θα χρειαστεί άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια επεσήμανε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από την Ebs, την οπτικοακουστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Μ. Σουλτς είπε επίσης πως η υπόσχεση της κυβέρνησης ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν αύριο "φαίνεται πολύ δύσκολη και επικίνδυνη", ενώ σημείωσε πως πιο δύσκολες καταστάσεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες τις επόμενες μέρες.

"Αύριο ή το αργότερο την Τρίτη στη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης πρέπει να ληφθεί η απόφαση για να χορηγηθεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα", ανέφερε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στη "δραματική κατάσταση που έφερε την Ελλάδα η ελληνική κυβέρνηση".

Τέλος, είπε πως η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων εξαρτάται από τις προτάσεις που θα στείλει η ελληνική κυβέρνηση, τις οποίες κάλεσε να είναι "ουσιαστικές και εποικοδομητικές".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE