Σουλτς- Θέλουμε ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις από την Ελλάδα

Σουλτς- Θέλουμε ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις από την Ελλάδα

H Ελλάδα θα χρειαστεί άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια επεσήμανε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από την Ebs, την οπτικοακουστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Μ. Σουλτς είπε επίσης πως η υπόσχεση της κυβέρνησης ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν αύριο "φαίνεται πολύ δύσκολη και επικίνδυνη", ενώ σημείωσε πως πιο δύσκολες καταστάσεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες τις επόμενες μέρες.

"Αύριο ή το αργότερο την Τρίτη στη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης πρέπει να ληφθεί η απόφαση για να χορηγηθεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα", ανέφερε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στη "δραματική κατάσταση που έφερε την Ελλάδα η ελληνική κυβέρνηση".

Τέλος, είπε πως η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων εξαρτάται από τις προτάσεις που θα στείλει η ελληνική κυβέρνηση, τις οποίες κάλεσε να είναι "ουσιαστικές και εποικοδομητικές".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE