Τροχαίο στη Λευκωσία: Απεγκλωβίστηκε πολίτης από το όχημα του - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στη Λευκωσία: Απεγκλωβίστηκε πολίτης από το όχημα του - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/07) στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, λήφθηκε κλήση για βοήθεια στις 06:20 για τροχαίο στο δρόμο Καμπιών - Καπέδων.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και Όχημα Διάσωσης, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας.

Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε με χρήση διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε στα μέλη του Ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο οδηγός και συνεπιβάτες του δεύτερου οχήματος είχαν εξέλθει του οχήματός τους πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE