Μαχαιρώματα Πάφος: Στο νοσοκομείο 34χρονος - Αναμένεται σύλληψη 58χρονου

Μαχαιρώματα Πάφος: Στο νοσοκομείο 34χρονος - Αναμένεται σύλληψη 58χρονου

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 34χρονος μετά από καυγά και τραυματισμό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου και τα υπό διερεύνηση στοιχεία δύο πρόσωπα ηλικίας 58 ετών και 34 ετών φέρονται να λογομάχησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή ο 58χρονος να τραυματίσει με μαχαίρι τον 34χρονο.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως αυτός έφερε τραύμα στον αγκώνα. Στην συνέχεια του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι εξετάσεις για το επεισόδιο διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE