Έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι - Στο νοσοκομείο λουόμενος στη Λάρνακα

Έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι - Στο νοσοκομείο λουόμενος στη Λάρνακα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε παραλία της πόλης.

Σύμφωνα με την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών «χθες Δευτέρα, γύρω στις 17:00, οι ναυαγοσώστες της παραλίας Χρυσόψαρο, διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας, έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι λόγω πτώσης στο έδαφος.

Στη συνέχεια, οι ναυαγοσώστες προχώρησαν στην άμεση παροχή των πρώτων βοηθειών στον ηλικιωμένο.

Ακολούθως, στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω νοσηλεία».

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE