Liberation: Σεισμός στην Ευρώπη από το «Οχι» του Δία

Liberation: Σεισμός στην Ευρώπη από το «Οχι» του Δία

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και αρκετή ώρα το ηχηρό «ΟΧΙ» που φώναξαν οι Έλληνες στα μέτρα λιτότητας και τα μνημόνια της φτώχιας και του αδιεξόδου, αφού το δημοψήφισμα έστειλε το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλα μέτρα

Με ένα λογοπαίγνιο η Liberation αφιερώνει το εξώφυλλό της στο «Οχι» που έβγαλε η Ελλάδα στο δημοψήφισμα. «Για όνομα του Θεού» ή «Στο όνομα του Δία», διαβάζεται το λογοπαίγνιο.

 «Οι Ελληνες ακολούθησαν τον πρωθυπουργό τους Αλέξη Τσίπρα και αρνήθηκαν την Κυριακή στο δημοψήφισμα τους όρους των δανειστών για τη σωτηρία της χώρας. Σεισμός στην Ευρώπη», γράφει το πρωτοσέλιδο της Liberation για αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE