Πρωτοφανές βρισίδι στον αέρα εκπομπής! -Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας; - «Κόψε τη χυδαιότητα μαλ@@@@.!
05.07.2015 - 22:00
Πρωτοφανής ένταση επικράτησε στο τηλεοπτικό πάνελ του Alpha όταν ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός αντήλλαξε βαριές κουβέντες με παριστάμενο δημοσιογράφο.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος Γιάννη Μακρυγιάννη, τον αποκάλεσε «Κασιδιάρη».
-Δημοσιογράφος: Εμένα λες Κασιδιάρη;
Ψαριανός: Τους συντρόφους σου στο ΣΥΡΙΖΑ
-Δημοσιογράφος: Παρ'το πίσω τώρα
-Ψαριανός: Ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας είναι μαζί σας. Χέρι-χέρι πάτε μαζί τους.
-Δημοσιογράφος: Είσαι ξεφτίλας! Είναι ντροπή σου να μαζεύεις πελατεία και ψηφαλάκια! Πήγαινε πιες καμιά μπύρα και ξαναέλα. Οταν θα έρχεσαι στο στούντιο δεν θα είσαι πιωμένος!
-Ψαριανός: Στην υγειά σου Κασιδιάρη!
-Δημοσιογράφος: Πόσα πήρες να ψηφίσεις ρε; Πουλημένε!
-Ψαριανός: 500 ρούβλια!
-Δημοσιογράφος:Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας;
Κάπου εκεί ο Ρήγας Αξελός επιτέθηκε επίσης κατά του Γρ. Ψαριανού:
-Αξελός: «Κόψε τη χυδαιότητα μαλ@@@@.! Σε έβρισα και δεν το παίρνω και πίσω!»
-Ψαριανός: «Σταλινοφασίστες!»
-Έλλη Στάη: «Εγώ εισηγούμαι να φύγετε από το στούντιο! Κύριε Ψαριανέ θα φύγετε από το στούντιο! Το παίρνω υπ' ευθύνη μου»!
Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.