Ικαρία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 17χρονος κολυμβητής που αγνοούταν εδώ και 6 ημέρες

Ικαρία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 17χρονος κολυμβητής που αγνοούταν εδώ και 6 ημέρες

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στην Ικαρία για την τύχη του 17χρονου κολυμβητή, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της 20ης Ιουλίου.

Όπως μεταδίδει το ikariaki.gr, οι αρχές εντόπισαν το σώμα του άτυχου κολυμβητή, λίγα μέτρα από την ακτή της παραλίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Λιμενική Αρχή.

Ο 17χρονος κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι, βόρεια της Ικαρίας, όταν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης χάθηκαν τα ίχνη του. Στο σημείο έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κυματισμός.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE