Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας είναι συχνό φαινόμενο πλέον, δήλωσε ο Κοινοτάρχης Νίκος Κλεάνθους με αφορμή την άφιξη 29 λαθρομεταναστών στην κοινότητα στις 02:30 τα ξημερώματα.

Ο κ. Κλεάνθους ανέφερε ότι οι μετανάστες αφίχθηκαν μέσω των κατεχομένων όπου έφθασαν με πλοιάριο. «Αφέθηκαν από τους διακινητές στην νεκρή ζώνη και πεζοί εισήλθαν στην κοινότητα. Τους είδαν συγχωριανοί, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που τους παρέλαβε και οδηγήθηκαν στο Πουρνάρα», σημείωσε.

«Όλη η περιοχή προβληματίζεται με την συνεχή άφιξη των λαθρομεταναστών που έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να βρεθούν τρόποι να επιλυθεί είτε με την φρούρηση των ακτών ή περιπολιών της Λιμενικής Αστυνομίας. Πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να αποτρέπονται αυτές οι αφίξεις», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.