Δίκη Φιλιππίδη: Χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο ο ηθοποιός - ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο ο ηθοποιός - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά τις 10 το πρωί προσήλθε στο Μικτό Ορκωτό ο Πέτρος Φιλιππίδης συνοδεία των δικηγόρων του και οικείων προσώπων του.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης δεν φορούσε χειροπέδες επειδή είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Κατά την άφιξη του στο δικαστήριο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις αν και ο συνήγορός του ανέφερε ότι θα δοθούν μετά τη δίκη.

Στο Μικτό Ορκωτό ο Πέτρος Φιλιππίδης συνοδεία των δικηγόρων του


Η σημερινή ακροαματική διαδικασία της δίκης θα ξεκινήσει με την κατάθεση του φίλου της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία κατά το κατηγορητήριο βιάστηκε δυο φορές από τον ηθοποιό.

Η πρώτη καταγγέλλουσα γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί στον φίλο της τα όσα τη συνέβησαν, τα οποία αναμένεται να επαναλάβει και σήμερα. Κατά την τελευταία δικάσιμο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είχε καταθέσει η μητέρα της κοπέλας, η οποία είναι ηθοποιός αλλά υπήρξε και συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως κατέθεσε η μάρτυρας ο ηθοποιός στο καμαρίνι του, ενώπιον τρίτων, της πρόταξε το γεννητικό του όργανο με τη γυναίκα να απαντά: «Ηρέμησε, έχω δει και καλύτερα». Σε άλλη περίπτωση την ρωτούσε αν θέλει «να το μυρίσει». «Τον απέφευγα, δεν με ενοχλούσε. Ήταν αυτά μόνο τα λεκτικά» είπε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας.

Όπως κατέθεσε η μάρτυς, ο ηθοποιός πρότεινε στην ίδια να γραφτεί η κόρη της στη σχολή υποκριτικής που δίδασκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πώς θα διδάξει ο ίδιος σε σχολή και να γραφτεί εκεί το παιδί». Πράγματι, ξεκίνησαν τα μαθήματα και τον ρώτησα πως τη βλέπει και εκείνος απάντησε: «Έχει τη σπίθα!».

Παράλληλα, ανέφερε ότι το έτος 2008, ο ηθοποιός την κάλεσε στο καμαρίνι του, όπου βρισκόταν μαζί με την κόρη της που τον εμπιστευόταν, όπως εξήγησε, και της είπε: «Δεν έχει πουλήσει ναρκωτικά, δεν έχει σκοτώσει, αλλά έχει κάνει ένα γάμο!». Η κόρη μου είπε ότι ντρεπόταν να μου το πει και πως ήταν μια νεανική τρέλα».

Η μητέρα της ανέφερε ακόμη, ότι της μίλησε η κόρη της ανοικτά το 2021 για σεξουαλική παρενόχληση, που υπέστη από τον Φιλιππίδη. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί; Την έστειλα εγώ να τη βιάσει το καταλαβαίνετε; Την έστειλα εγώ με χαρά σε αυτόν!».

Πηγη: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE