Ζητούν ελεύθερη διακίνηση ζώων - Αφορμή για διαμαρτυρία πεζόδρομος και οι «παράνομες απαγορευτικές πινακίδες»

Ζητούν ελεύθερη διακίνηση ζώων - Αφορμή για διαμαρτυρία πεζόδρομος και οι «παράνομες απαγορευτικές πινακίδες»

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον κόσμο να προσέλθει το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα με τα ζώα του στον πεζόδρομο του Αγίου Τύχωνα, για να περπατήσουν σε όλο το μήκος του, ως διαμαρτυρία απέναντι στο Κοινοτικό Συμβούλιο που με πινακίδες απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση ζώων.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «ο πεζόδρομος είναι δημόσιος και για την κατασκευή του πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες. Η ελεύθερη διακίνηση σε δημόσιους χώρους δεν μπορεί να αποτελεί παρανομία».

Επιπλέον, καλεί το Κοινοτικό Συμβούλιο να κατεβάσει «τις παράνομες απαγορευτικές πινακίδες» και να τοποθετήσει κατάλληλες, οι οποίες να επιτρέπουν μεν τη διακίνηση, όμως να ξεκαθαρίζεται ότι οι παρανομούντες που δεν έχουν δεμένο με λουρί τον σκύλο τους ή δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες του θα διώκονται σύμφωνα πάντοτε με τον περί σκύλων νόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο – Στο επίκεντρο η Πενταμερής για το Κυπριακό – Με τηλεδιάσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο – Στο επίκεντρο η Πενταμερής για το Κυπριακό – Με τηλεδιάσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί στη Νέα Υόρκη

Μετά από 2,5 περίπου ώρες ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο πέραν από τις εξελίξεις στο Κυπριακό επικεντρώθηκε και στο νομοσχέδιο για τον διαχωρισμό εξουσιών Εισαγγελέα και Ελεγκτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE