Κόλαση η Κύπρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση για αύριο Τρίτη

Κόλαση η Κύπρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση για αύριο Τρίτη

Ψήνεται κυριολεκτικά η Κύπρος αφού αύριο η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς με το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδίδει Κίτρινη προειδοποίηση.

Η προειδοποίηση θα έχει ισχύ από τις 12.00 αύριο το μεσημέρι μέχρι τις 17.00.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να φτάσει στους 40 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μεσημεριού από το Τμήμα Μετεωρολογίας, αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μέχρι δυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο, αργότερα στα νότια και στα βόρεια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE