Ψάχνουν 41χρονο για υπόθεση ναρκωτικών - Ανοιχτή υπόθεση και για απειλές φόνου - Δείτε φωτογραφία

Ψάχνουν 41χρονο για υπόθεση ναρκωτικών - Ανοιχτή υπόθεση και για απειλές φόνου - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Jorgo Rrenjolari, από την Αλβανία, 41 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις που διερευνώνται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού.

Η πρώτη υπόθεση, που διερευνάται από την ΥΚΑΝ, διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, στη Λεμεσό και αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Η δεύτερη υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού και αφορά αδικήματα γραπτών απειλών για φόνο και απειλής βιαιοπραγίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 14 και 24 Ιουνίου 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, στο τηλέφωνο 25-805068 ή με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE