Κυκλοφορούσε ημίγυμνος, έβριζε και προκαλούσε ανησυχία - Συνελήφθη 24χρονος

Κυκλοφορούσε ημίγυμνος, έβριζε και προκαλούσε ανησυχία - Συνελήφθη 24χρονος

Στην σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου φέρεται να προκαλούσε ανησυχία στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου, ενώ στην θέα των αστυνομικών άρχισε να εξυβρίζει τα μέλη της δύναμης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 23 Ιουλίου στις 4:20 τα ξημερώματα, δόθηκε πληροφορία ότι πίσω από υποστατικό κέντρων διασκέδασης επί της οδού Αγίου Αντωνίου υπήρχε πρόσωπο ημίγυμνο σε κατάσταση μέθης που συμπεριφερόταν αντιοχλαγωγικά και άτακτα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο μέρος και αυτός άρχισε να τους εξυβρίζει και να προκαλεί ανησυχία. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως διαφάνηκε, πρόκειτο για αλλοδαπό πρόσωπο ηλικίας 24 ετών. Την Κυριακή ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE